Español | Català | Français | English

CONFIDENCIALITAT

Política de privacitat i protecció de dades de caràcter personal de Drojnet 2

Normativa i compliment

El Consorci del Projecte Drojnet 2 informa els usuaris del seu web sobre la política de privacitat i protecció de dades personals, d’acord amb la Llei 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal i altra normativa aplicable, amb la finalitat que decideixin lliurament i voluntàriament si volen facilitar les dades personals que se'ls sol·licitin en el web.

El Consorci del Projecte Drojnet 2 es reserva el dret de modificar-lo d'acord amb el seu criteri, a causa d'un canvi en la legislació, la jurisprudència o la pràctica administrativa i/o empresarial. Si s'introdueix una modificació, el nou text s’ha de publicar en el web mateix, mitjançant el qual l'usuari podrà conèixer la nova política. En qualsevol cas, la relació amb els usuaris s’ha de regir per les normes previstes en el moment precís en què s'accedeix al web.

Voluntarietat obligatorietat

El Consorci del Projecte Drojnet 2 no ha de recollir per mitjà del seu web cap informació de caràcter personal sobre persones (per exemple, nom, adreça, lloc de treball, número de telèfon o adreça electrònica), tret que aquestes persones, voluntàriament, decideixin proporcionar-la (per exemple, per mitjà del registre del fòrum de prevenció).

Si hi ha camps dels formularis en els quals es fa constar que és obligatori emplenar-los, mitjançant l'assignació d'un asterisc o d'una altra forma, s’ha de considerar que són absolutament necessaris per prestar el servei sol·licitat de manera que, en cas que no s’empleni tots els camps necessaris, no es pot prestar a l'usuari el servei determinat que s’ofereix en el web.

Exempció de responsabilitat

El web del Consorci del Projecte Drojnet 2 conté enllaços a altres webs que es consideren de gran rellevància o interès. El Consorci del Projecte Drojnet 2 no és responsable de les polítiques de privacitat o de contingut d'altres webs.

Propietat de les dades. Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

Així mateix, en compliment de la llei esmentada més amunt, se us informa que les vostres dades personals s'incorporen en un fitxer sota responsabilitat de la Conselleria de Salut del Govern de la Rioja per tractar i donar resposta a les sol·licituds d'informació del Consorci del Projecte Drojnet 2. Teniu dret a l'accés, la rectificació, la cancel·lació i l’oposició en les condicions previstes en la Llei, que podeu exercir adreçant-vos per escrit a la Conselleria de Salut del Govern de la Rioja, titular del fitxer, amb domicili a Logronyo (Bretón de los Herreros 33), trucant al telèfon del Servei de Drogodependències 941 291 870 o enviant un missatge a l’adreça electrònica Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla .

Seguretat en el tractament de les dades

El Consorci del Projecte Drojnet 2 ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals que s'exigeixen legalment, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives exigides pel Reial decret 994/1999, d’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, i ha instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, l’alteració, el tractament o l’accés no autoritzat de les dades facilitades en el web. No obstant això, l'usuari és conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Informació no personal emmagatzemada automàticament

Quan s’accedeix al web, es pot recollir automàticament (és a dir, no per mitjà de registre) informació no personalment identificable (per exemple, el tipus de navegador d'Internet i el sistema operatiu emprat; el nom de domini del web d'origen; el nombre de visites, el temps mitjà de visita al nostre web, les pàgines visitades). Aquesta informació serveix per mesurar la utilització del nostre web i millorar-ne el contingut.

Utilització de galetes (cookies)

El Consorci del Projecte Drojnet 2 comunica als usuaris, per mitjà d'aquest avís, que utilitza galetes quan l'usuari navega per les diferents pantalles i pàgines del web; és a dir, quan entra en un dels apartats del web, es pot emmagatzemar una informació al seu ordinador a través d'una galeta per tal de reconèixer-lo de forma automàtica la pròxima vegada que visiti el web. Les galetes poden ajudar de moltes maneres; per exemple, permeten adaptar un web enfocant-lo millor cap als vostres interessos o eviten que reintroduïu la vostra contrasenya cada vegada que hi accediu de nou. Si no voleu que us reconeguin, per mitjà del navegador d’Internet, heu d’esborrar les galetes del disc dur del vostre ordinador, bloquegeu totes les galetes o seleccioneu l’opció que us permet de rebre un avís abans que s’emmagatzemi una galeta. Per utilitzar el portal, no és necessari que l’usuari permeti la instal·lació de les galetes enviades pel Consorci del Projecte Drojnet 2, sens perjudici que, en aquest cas, cal que l’usuari es registri com a usuari de cada un dels serveis la prestació dels quals requereixi registrar-s’hi prèviament i que és molt possible que el web no funcioni correctament en aquest cas.